Janove

Sunday 27/09
21:00
Utsolgt

Om arrangementet:

Janove, aktuell med ny EP "Barrikadeballader" - live på Folken
Dører 20:00
Konsertstart 21:00

Event på Facebook

På grunn av gjeldende restriksjoner selges billettene samlet så 1 billett gjelder for 2 personer som sitter side om side under konserten. I tillegg har vi et begrenset antall sittegrupper for 3 personer. Ønsker du å gå på konserten alene? Ta kontakt med Folken på pr@folken.no eller telefon. Vi vil da prøve å finne en plass til deg, men kan ikke garantere det. Vi beklager ulempene det måtte medføre for publikum. Setene er ikke nummererte.

Informasjon fra Folken om smittevernregler:
Folken følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer.

Folken er av hensyn til smittesporing forpliktet til å registrere kontaktinformasjon for alle personer på arrangementene. Dette registreres enkelt på egen telefon ved ankomst til Folken.

På grunn av avstandsregelen er publikumskapasitet redusert.

Alle ansatte og frivillige på Folken er pålagt å ivareta god håndhygiene, overholde avstand og holde seg hjemme om de er syke, og vi oppfordrer innstendig vårt publikum til å gjøre det samme.

Om billettsalg:
Alminnelige refusjonsbetingelser gjelder.

Billettsalg skjer kun på nett. Skulle du komme i situasjonen hvor du overveier å kjøpe privat bør du først lese informasjonen på nettsidene våre.

Om konserten:
Jeg har brukt våren og sommeren på å ferdigstille et nytt knippe låter alene på pianoet. Det har blitt til «Barrikadeballader», en ep som slippes digitalt fredag 4 september og fysisk på vinyl lørdag 5 september. Albumet byr på totalt seks spor, blant dem den allerede utgitte singelen "Opp av Ruiner". Dette er låter inspirert av håpet og samholdet  som må ha vært i skyttergravene natten før det smeller. Derav navnet «Barrikadeballader». Kall det gjerne en oppfølger til Spindelvevriff.

Og som alltid har jeg kost meg glugg ihjel med å designe min egen scenografi. Denne gangen blir jeg som en dukke i mitt eget teater inni min egen «La Scene Miniature», en scene på scenen. Det er bare å vri opp spilledåsen, så begynner konserten.

Dette blir den mest eksklusive og intime turnéen jeg har gjort siden starten med Kaizers Orchestra i 2001, så det blir garantert en utrolig gøy og spennende reise.

Jeg håper så mange som mulig benytter seg av de små kulturelle tilbudene vi artister har å by på i høst, og har full tillit til at samtlige arrangører gjennomfører alle sine konserter trygt etter gjeldende Coronaregler.

Sitat fra min favorittlåt «Eg Spår…» fra Barrikadeballader:

"Alt i alt, det er aldri så galt at det ikkje er godt
når ei dør lukker seg igjen og blir låst, og ei annen lukker seg opp.»

Janove