UFLAKKS: Safario

Saturday 14/11
18:00
Kjøp billett

Om arrangementet:

UFLAKKS presenterer: Safario
Rusfritt arrangement.

Dører 17:00
Konsertstart 18:00
Aldersgrense 12 til 17 år
UFLAKKS Stavanger tilbyr vergeordning for personer over 18 år som har lyst å delta på konserten. Ta kontakt med UFLAKKS Stavanger for mer info.

Det unge multitalentet Safario har på veldig kort bemerket seg som en av Norges heteste hip hop-talenter. Den 7. desember 2018 slapp Safario sin debut EP, ‘’Kapiskate’’, som fikk 5 stjerner fra Gaffa og Subjekt og hyllet av Lyrical Lemonade. Hele EPen er produsert, skrevet og mixet av Safario. Musikken er full av positivitet og energi som vil dra deg øyeblikkelig inn til Safario sitt univers.

Safario sin reise startet da han produserte, mixet og spilte inn sin første singel ‘’Feeling Good!’’ fra gutterommet sitt i Holmestrand. Sangen gikk rett på viral-listene i Norge, og dette viste seg å være begynnelsen på noe helt spesielt. Uten støtte for promo, management eller label har Safario sluppet to ytterligere singler. I dag har musikken hans klart å samle inn over 600.000 avspillinger på Spotify alene.

Safario har etablert som uforglemmelig live-artist. Hans aller første soloshow var da han varmet opp for Arif og Unge Ferrari under deres utsolgte konsert i Oslo Spektrum 2. desember 2017. Dette viste seg å være begynnelsen på noe spesielt. Gjennom 2018 har han spilt uttalige konserter rundt hele Norge, og har varmet opp for artister som Kjartan Lauritzen, Scarlxrd, Duckwrth og Rejjie Snow. Safario sitt energiske liveshow er fylt med unik energi man sjelden har sett maken til i Norge.

Event på Facebook