Seigmen + support: Christina Sandsengen

Wednesday 25/05
21:00
Kjøp billett

Om arrangementet:

Konserten er utsatt fra 16. desember 2021 til 25. mai 2022. Kjøpte billetter gjelder på ny dato. Informasjon om refusjon er sendt ut på e-post til alle med kjøpt billett. Kan du ikke se at du har mottat e-post fra oss, sjekk også spam-/søppelpost. Ta evt. kontakt med oss på mail pr@folken.no.

Melding fra Seigmen
I midten av oktober skjedde det som ikke måtte skje, Alex ble lagt inn på sykehuset med korona. Vi hadde alle fryktet dette, på grunn av svekket immunforsvar er vår kjære vokalist i kategorien «spesielt utsatte» og vi skal nøye oss med å si at dette gikk så langt i feil retning at vi en stund fryktet det verste. Takket være eksperimentell medisinering og sterk vilje snudde situasjonen seg i siste liten og han kom seg gjennom det.

Hilsen fra Alex
Til alle venner og fans av Seigmen. Jeg er ute av sykehuset og i gang med rehabilitering og oppfølging. Denne opplevelsen har vært utrolig tøff, både fysisk og psykisk, og jeg må ta tiden til hjelp for å komme tilbake i form. Tanken på å stå på en scene igjen og møte fansen er en stor motivasjon og jeg ser fram til den dagen det kan skje. Inntil da trenger jeg ro til å fokusere på helsa og jeg ber om forståelse for at jeg må trekke meg tilbake for en periode. Takk for at dere er der, jeg gleder meg til å se dere alle igjen neste år!

- - - - - - - - -

Dører 20:00
Konsertstart 21:00
Aldersgrense 18 år eller med verge
Event på Facebook

Man vet hva man får når Seigmen finner veien ut på scenen, når dyret setter seg i bevegelse. Ihvertfall vet du om du er på innsiden av sirkelen, er blant de som kommer igjen og igjen for å oppleve dette. Energien som bor i samspillet mellom fem kamerater som ble voksne sammen, som gjennom tre tiår har hatt et bånd til hverandre som har tålt opp- og nedturer uten å ryke. Det er fortsatt Alex, Kim, Marius, Noralf og Sverre som hamrer ut Fra X til døden, Mesusah, Döderlein, Metropolis og Slaver av solen. Man vet hvor det bærer, deres monumentale versjon av Hjernen er Alene har avsluttet nesten alle konserter siden de gjorde deLillos-låta til sin egen. Når konserten nærmer seg slutten blir det ekstra tydelig at det finnes en helt spesiell kontakt mellom Seigmen og publikum, når både scene og sal oppfører seg som om dette er deres siste kveld sammen.

Om du ikke har funnet veien på innsiden, om du ikke vet hva som venter, så er du velkommen inn. Det er ikke for sent å bli med. Når Seigmen inntar Folken i Stavanger, Sentrum Scene i Oslo og Støperiet i Tønsberg så treffer du dem på hjemmebane. Her har de møtt fansen utallige ganger før og hit kommer de stadig tilbake, her har det vært opplevelser som har satt spor både hos band og hos publikum. Det er halvannet år siden koronaen sendte dyret i dvale, det er på tide å vekke det opp.

Special Guest: Christina Sandsengen.

Opplev en klassisk gitarist i verdensklasse.

Siden barndommen har musikk vært en vesentlig del av Christina Sandsengens liv. Hun begynte tidlig med piano, men forelsket seg i den klassiske gitaren da hun var 15 år gammel. Siden den gang har hun utdannet seg som klassisk gitarist ved Norges musikkhøgskole, ved konservatoriet Superior de Música 'Manuell Castillo' i Spania, og har studert hos Gérard Abiton i Paris. 

Gitaren har tatt henne til alle kontinenter og hun gir regelmessig konserter og mesterklasser over hele verden ved siden av andre toppartister fra den internasjonale gitarscenen.

Hennes musikalske bidrag er anerkjent av The Recording Academy og hennes musikkutgivelser har mottatt strålende kritikker verden over. Hun har også vunnet den prestisjetunge prisen ‘Executive Award’ fra Akademia for sin kreativitet, kunstneriske utrykk og virke som artist og hun sstår bak grunnleggelsen av Oslo Gitarskole.