Elder & Pallbearer + Irist

Friday 21/10
19:30
Kjøp billett

Om arrangementet:

Dører 19:00
Konsertstart 19:30
Aldersgrense 18 år eller med verge
Event på Facebook

Konserten var opprinnelig planlagt den 22. oktober 2021. Vi har sendt mail til alle som per 8. september 2021 hadde kjøpt billett. Har du spørsmål om konserten, refusjon eller annet, ta kontakt med oss på mail.

Elder har besøkt Folken flere ganger før og vi vet de leverer! Gruppen fra Bosten spiller en hard og melodiøs rock med tydelige elementer av både progressiv og psykedelisk rock. Sounden trekker på en lang musikkhistorie som strekker seg fra 70-tallet til idag og bandets utgivelser har siden debuten i 2008 satt nye standarder for sjangerens samtidige band, fått strålende anmeldelser og vunnet mer og mer plass i hjertene til flere og flere rockfans. Seneste album "Omens" kom ut i 2020.

Pallbearer har vi ønsket oss å få på besøk siden 2014 når albumet "Foundations of Burden" for alvor satte spor i det internasjonale musikklandskapet. Sludge og doom metal er sjangrer Stavangers metalpublikum liker godt og Pallbearer har vært et av de mest spennende og anerkjente nye bandene i den enden av metal og rock. Det nye album "Forgotten Days" kom ut i 2020 og er et mer melodiøst utspill som forener alt det som har engasjert en stadig voksende fanbase.

Irist et et nytt bekjentskap som vi gleder oss til å se live. Bandet ble startet i 2015 og debutalbumet "Order Of The Mind" kom ut i 2020 på Nuclear Blast. Medlemmene med base i Atlanta trekker på et bredt spektrum av metal fra Sepultura, The Melvins, Ratos de Porão, Alice in Chains til The Dillinger Escape Plan, Soundgarden og Converge og forener de beste fra sine favoritter til noe nytt som scenen har store forventninger til.