Skambankt

Friday 21/05
18:00
Kjøp billett

Om arrangementet:

Ny dato. Disse konsertene er flyttet fra februar 2021. Kjøpte billetter gjelder på ny dato. Alle med kjøpt billett har fått tilsendt mail fra oss om endringen. Har du ikke mottat mail kan du ta kontakt med oss på pr@folken.no.

Konsertene er utsolgt!

På grunn restriksjoner for konserter er kapasiteten redusert til 50 gjester per konsert. Billettene selges i grupper for to personer (1 billett = 2 personer) fra samme husstand/kohort. Alle gjester skal i tillegg registreres ved ankomst til Folken for å sikre enklest mulig smittesporing om nødvendig. Har du symptomer på sykdom på konsertdagen, ber vi deg holde deg hjemme.

Pass på at du kjøper billett til riktig dag.

Tider:
Fredag 21. mai 2021 konsertstart kl 18:00 og 21:30.
Lørdag 22. mai 2021 konsertstart kl 18:00 og 21:30.
Dørene åpner en time før konsertstart.

Aldersgrense 18 år eller med verge

Med det nye albumet «Jærtegn», som slippes i januar, er Skambankt klare til hva enn som måtte komme i 2021. 2020 tok en overraskende vending for oss alle. Planen for Skambankt sin del var å spille inn et kick ass rockealbum, skru opp volumet og energinivået mange hakk etter det akustiske albumet bandet utga i 2019. Så kom pandemien.

Utsiktene til å spille klassiske rockekonserter med det aller første er ikke optimale. Derfor ble rockedemoene lagt på vent og «Jærtegn» ble til. Bandet har utfordret seg selv til å fortsette i sporet til «1994», men med utvidede rammer. Det har resultert i er stort, vakkert, tøft og et mer nedpå album enn det folk vanligvis forbinder med Skambankt.

Sjekk ut videoen til den nye singelen "Hadde eg bare visst" her.

Event på Facebook