UTSOLGT! Bigbang + support: Evig Ferie

Thursday 09/12
21:00
Utsolgt

Om arrangementet:

KONSERTEN ER UTSOLGT! Ekstrakonsert i salg her!

Dører 20:00
Konsertstart 21:00
Aldersgrense 18 år eller med verge
Event på Facebook

Juletiden handler om tradisjoner og for mange må adventskonserten med Bigbang på plass før jula setter inn. Etter et 2020 preget av kanselleringer og en desember som stort sett ble tilbragt hjemme i stua, er Øystein, Niko og Olaf klare som julenisser på julaften for å møte fulle konsertsaler igjen. 

Med 10 studioalbum, hele syv Spellemannnominasjoner og mange førsteplasser på VG-lista bak seg er Bigbang for en del av grunnmuren i norsk rock å regne. Syv nominasjoner til Spellemann uten å vinne må vel i seg selv være en slags rekord. Den foreløpig siste utgivelsen Glory Chord dukket opp i 2019 etter en lang albumpause og Glory Chord turnéen pågikk fortsatt for fullt da pandemien stengte ned landet. Nå er det endelig lys i tunellen og vi gleder oss stort til at "Girl in Oslo”, “To the Mountains”, “Wild Bird” og andre livefavoritter får jula tilbake på sporet.

SUPPORT: EVIG FERIE

Evig Ferie er et nyoppstarta Oslobasert band med røtter innover i landet og hele veien til mjøsbyen Gjøvik. Evig Ferie serverer deg en fin mixtur av opp-tempo godstemning, krydret med melankolske undertoner og nevrotisk-ambivalente kjærlighetstekster om mennesker, uteliv og rastløshet. Er det Rock? Er det Indie? Er det skrangle-pop? Det kan du bestemme selv, men folk som har opplevd bandet melder om “et friskt pust og et lyspunkt”, og “Det nærmeste man kommer ferie uten å dra på ferie, kanskje”. Så langt har gutta produsert et knippe låter og videoer for egen hånd, og siden starten av 2020 har de brukt mye tid i øvingslokalet. Nå er Evig Ferie utrolig klare for å møte ekte, levende og tilstedeværende mennesker. Helst stående mindre enn to meter fra scena.