Janove

Saturday 02/04
21:00
Kjøp billett

Om arrangementet:

Dører 20:00
Konsertstart 21:00
Aldersgrense 18 år eller med verge
Event på Facebook

DET SORTE KARNEVAL TOUR 22
13. august 21 slapp Janove albumet «Det Sorte Karneval» til strålende mottakelse. Dagbladet mente det var hans beste album siden Kaizers Orchestra var på alles lepper og ga det terningkast fem. Subjekt mente at albumet nær sagt var et mesterverk. 

Høsten 2021 gjorde han sin største turné hittil som soloartist og avsluttet med et utsolgt DNB Arena foran 5000 publikummere. Etter omsider å få lov å spille musikken live på store, tette og svette rockekonserter igjen, opplevde Janove og bandet at høstturneen var alt for kort. Så nå, med flere utsolgte konserter og strålende anmeldelser i bagasjen, forlenger de turneen og gjør 20 konserter i mars 2022.

Med seg på både album og turné har han et stjernelag av musikere med Mattias Hellberg og Dag Sindre Vagle på gitarer, Børge Fjordheim på trommer, Gulleiv Wee på bass og Micke Lohse på tangenter. Janove lover stort rockeshow med bandet.

Vi har ventet og ventet, nå kan bandet og jeg endelig treffes igjen, spille sammen og lage høyt, tett og svett rockeshow til et stort publikum uten begrensninger! Jeg tenker at vi kaster alle hemninger, både band og publikum, så gir vi oss selv lov til å feire at en ny, større og lysere dag endelig har kommet! Bli med på festen! Kom ut på konsert!, sier han.