Comedy Box Standup Klubbkveld

Friday 17/09
20:00

Om arrangementet:

Dører 19:00
Start 20:00
18 års aldersgrense
Event på Facebook
Informasjon om smittevern

Billetter kjøper du her

HEADLINER - Ahmed Mamow fikk sitt gjennombrudd i 2020 da han var med på Latter Live sesong 3, og har siden vært å se på "Lindmo" og "Kåss til kvelds" på NRK, og "Brille" på TV Norge, og i 2021 filmet han inn en pilotepisode for sin egen TV-serie på NRK, "Helsebrusjan". Mannen er bygget opp av funny bones, og veldig spennende at folk endelig begynner å få øynene opp for denne hysteriske mannen.

Fredrik Brimsø e kveldens konferansier, og lage alltid kanonstemning når han tiltrår der. Han e ringreven som i rykk og napp komme seg på standup-scenen igjen. Han har holdt på med standup i øve et tiår, og har satt opp flerne soloshow, og e spesielt kjent for gode tekster, og god improvisasjon med publikum. Han klare det kunststykke å gjør ein kver kleine situasjon te å bare bli løye.

Aleksander Bastiansen skulle bli ingeniør, før han studerte på Norsk Skuespillerinstitutt, men det er på standup-scenen vi liker han best! Snakker om alt og ingenting, gode observasjoner, god timing, og leken på scenen. Passer godt inn i enhver klubbkveld. 

Tormod Follesø er fantastisk god på tekst, og har en spot-on deadpan-stil levering som gjør han til en ekte komikers komiker.

Thor Stenhaug bor og jobber som komiker i London, og tar med seg den britiske humoren til Folken denne kvelden.

Katrine Rasmussen pryder scenen med historier fra et fargerikt liv, spesielt livet som seriemonogam, og nå dating-analytiker på proff-nivå.

En nydelig gjeng som skal på scenen denne fredagen!