Bigbang - EKSTRAKONSERT!

Wednesday 07/12
21:00

Om arrangementet:

Oppdatert: Torsdag, 9. desember 2021

Denne konserten var opprinnelig planlagt 8. desember 2021
Billetter kjøpt til opprinnelig dato er gyldige. Ta ut billett med oppdatert info her.

Alle med kjøpt billett har fått tilsendt e-post fra oss om endringene. Sjekk også spam/søppelpost. Finner du ikke e-post fra oss, ta kontakt med oss på pr@folken.no.

Frist for å be om refusjon er 1. februar 2022 kl 12:00.

EKSTRAKONSERT!

Dører 20:00
Konsertstart 21:00
Aldersgrense 18 år eller med verge
Event på Facebook

Juletiden handler om tradisjoner og for mange må adventskonserten med Bigbang på plass før jula setter inn. Etter kanselleringer i 2020 og 2021 satser vi alt på at Øystein, Niko og Olaf er klare som julenisser på julaften for å møte fulle konsertsaler igjen i desember 2022. 

Med 10 studioalbum, hele syv Spellemannnominasjoner og mange førsteplasser på VG-lista bak seg er Bigbang for en del av grunnmuren i norsk rock å regne. Syv nominasjoner til Spellemann uten å vinne må vel i seg selv være en slags rekord. Den foreløpig siste utgivelsen Glory Chord dukket opp i 2019 etter en lang albumpause og Glory Chord turnéen pågikk fortsatt for fullt da pandemien stengte ned landet. Nå er det endelig lys i tunellen og vi gleder oss stort til at "Girl in Oslo”, “To the Mountains”, “Wild Bird” og andre livefavoritter får jula tilbake på sporet.