The Minds Of 99 (DK)

Saturday 11/03
21:00
Kjøp billett

Om arrangementet:

Dører 20:00
Konsertstart 21:00
Aldersgrense 18 år eller med verge
Event på Facebook


I Danmark selger de ut store arenaer på løpende bånd og beskrives med rette som landets største band. Til våren kommer The Minds of 99 tilbake til Norge som en del av en stor skandinavisk turné, nærmere bestemt til Vulkan Arena i Oslo, 8 mars, Kulturhuset i Bergen 9 mars og Folken i Stavanger, 11 mars.
 
Hvis du følger med på dansk musikk, har det vært vanskelig å gå glipp av kultbandet The Minds of 99 siden debuten i 2014. New Wave-bandet, som består av fem barndomsvenner fra København, har fått til ting ingen før dem har oppnådd og langt mer enn de kunne ha håpet på da de startet bandet. Tidligere i år gjorde bandet en fantastisk opptreden for et smekkutsolgt Blå i Oslo og det blir et etterlengtet gjensyn når de nå returnerer for 3 show i Norge på nyåret.
 
Høsten 2021 ble Minds of 99 feiret i verdenspressen da de 11. september opptrådte for et utsolgt Parken i København foran et publikum på 48.000. Konserten var den første store stadion konserten i Europa etter at pandemien hadde preget og stengt store deler av Europa, og ga oss alle et håp om at livemusikk og store konserter var på vei tilbake. Bandet har nylig også gjennomført en av de største innendørsturneene i dansk musikkhistorie.
 

Instagram

Facebook

Youtube