Jørgen Dahl Moe

Friday 17/11
21:00
Kjøp billett

Om arrangementet:

Dører 20:00
Konsertstart 21:00
Aldersgrense 18 år eller med verge
Event på Facebook 

Endelig får publikum oppleve det man fikk oppleve på skjermen i fjor på en ekte konsertscene. Jørgen Dahl Moe legger ut på sin første turnè, året etter finaleseieren i The Voice.

Med seg på tur tar han først og fremst med seg egen musikk. Både gamle, nye og låter ingen har hørt før. Men også noe fra The Voice, og hvem vet, kanskje finner han frem en gammel klassiker og putter den i ny drakt? I tillegg har han med seg sitt fantastiske band, dette blir en kveld du ikke vil gå glipp av! Stemmeprakt, tilstedeværelse, god stemning, fantastiske musikere og topp kveld er stikkord. Vi sees!

Litt om Jørgen:

Fjorårets The Voice vinner Jørgen Dahl Moe imponerte uke etter uke på TV. Dit har det vært en lang reise. Det hele startet i 2009 da han sjarmerte landet i senk da han med vant MGPjr med sin egenskrevne låt «Din egen vei». Med fantastisk stemmeprakt allerede som ung mann var det ingen tvil om hva Jørgen skulle bruke livet sitt til; det var musikken. Årene gikk, og Jørgen jobbet lenge med musikken. Han har gitt ut noe på egenhånd, helt uten team for å lære hvordan ting funker. Så ble han gjenoppdaget som den nasjonalskatten han er da han trollbandt både dommere og publikum med sin tolkning av Bruce Springsteen sin legendariske «Dancing in the dark» på The Voice. Liveopptaket tok fullstendig av både på Youtube og Spotify, og peaket som #8 på Norge topp 50. Det er helt unikt for et liveopptak. Kommentarfelter rundt omkring renner over med begeistrede fans fra innland og utland. Våren 2023 har han fått vist frem sitt eget repertoar ved å slippe masse ny musikk, til stor begeistring for lytterne. Våren og høsten blir fylt med nye utgivelser, så her er det bare å glede seg! Dette blir en rekke eventyrlige kvelder!

Det kan forekomme bruk av strobelys og scenerøyk på konserter på Folken.