Team Me

Friday 13/10
21:00
Kjøp billett

Om arrangementet:

Dører 20:00
Konsertstart 21:00
Aldersgrense 18 år eller med verge
Event på Facebook 

Team Me, som brakdebuterte med den Spellemann-vinnende klassikeren «To The Treetops!» i 2011, har siden da vært et av Norges mest populære og innflytelsesrike indieband. Til manges glede vendte indie-yndlingene i Team Me tilbake til musikkscenen høsten 2021. Siden det har de sluppet albumet «Something in the Making» (2022) og i år har de gjennom våren og sommeren sluppet singler, som i september blir en albumutgivelse.

Mellom bandets andre album, «Blind As Night» fra 2014 og fjorårets oppfølger «Something In The Making» gikk det hele 8 år. Og selv om Team Me aldri var helt borte i denne perioden, opplevde nok både bandet selv og deres mange fans at albumet fra 2022 var som et comeback å regne.

Musikalsk er «Return To The Riverside», den første singelen som ble sluppet fra det nye albumet, preget av en «back to basics»-tilnærming. Låtene, som er de beste Hagen noensinne har skrevet, får skinne i en mer nedstrippet og organisk drakt enn det vi kjenner fra tidligere Team Me-utgivelser. Resultatet har blitt et voksnere, slankere og mer fokusert Team Me. Et band som måtte se bakover for å kunne se fremover, og en samling latter hvis helhet er større enn summen av dets deler.

Bandets øvrige medlemmer; Simen Schikulski, Simen Sandbæk Skari, Julie Ofelia Ossum Østrem, Elida Inman, Uno Møller Christiansen og Bjarne Alexander Ryen Berg, har som vanlig bidratt stort på innspillingen og utgjør sammen med Drogsås Hagen det spennende indie-orkesteret Team Me.

Live har bandet blitt omtalt som et “imponerende maskineri”, og fellestrekk fra omtale i ulik musikkpresse er fremhevingen av Team Me sin helt egne evne til å inkludere publikum, samt deres vanvittige grad av samspill – det er tight, det er stort, det er ekte og det er engasjerende! I høst tar de med seg nytt album i bagasjen og drar på både Norges- og Europa-turne?!

18. august kommer siste singel: «The Sun In The Sky» og 8. september kommer albumet.

Det kan forekomme bruk av strobelys og scenerøyk på konserter på Folken.