Chris Abolade

Saturday 23/03
21:00
Kjøp billett

Om arrangementet:

Dører 20:00
Konsertstart 21:00
Aldersgrense 18 år eller med verge
Event på Facebook

Siden Chris Abolade ramlet fra kunstscenen inn i musikken har han hittet stort med låter som "Tranquilo", "Hvit Ford Bronco", "Engler de faller de og" og "Sex og blomster". I 2024 kommer debutalbumet endelig på gaten og Abolade er klar for en turné til noen av Norges viktigste klubbscener.

"På nyåret vil mitt debutalbum «Alle Hater Chris» se verdens lys. Jeg har aldri gledet meg, og samtidig gruet meg så mye til å vise ny musikk. Jeg har pustet og åndet dette de siste 3 årene. Dette prosjektet er et lite fuck you til demonene som har prøvd å rive meg ned. Jeg gleder meg til å vise vennene mine, familien min og ikke minst fansen min hva jeg har skapt med mitt crew. Føler meg frelst og heldig.

Å stå på denne scenen, under denne turneen kommer jeg til å huske for resten av livet mitt. Jeg håper å se deg der. Så mange som mulig. Dele musikken jeg blør for. Gråter for og elsker. Sammen med dere. Jeg vil la dere føle det jeg føler, jeg vil la dere vite at dere ikke er alene. Vi er sammen. Sammen på denne rare planeten vi bor på. Jeg vil invitere dere til et selskap, et show, en sermoni. La oss gifte oss sammen. Gjennom natten.

Vil du gifte deg med meg..." - Chris Abolade

Spotify

Det kan forekomme bruk av strobelys og scenerøyk på konserter på Folken.