Poor Bambi + support: Nødutgang

Saturday 04/05
21:00
Kjøp billett

Om arrangementet:

Dører 20:00
Konsertstart 21:00
Aldersgrense 18 år eller med verge
Event på Facebook

Som et oljesøl fosser Poor Bambi ut av Stavanger og forurenser alt de møter på veien med støy og kontrollert kaos. Den hardtslående trioen leverer brutal, punka og intens noise rock, frontet av vokalist Sarah Hestness som tilfører både aggresjon og attitude.

Bandet startet nylig et samarbeid med produsent-legenden Nick Sansano og jobber for tiden med fremtidige utgivelser. 

Bak seg har bandet to Norgesturnéer, konsert i New York og festivalopptredner på bl.a Jærnåttå, Fjellparkfestivalen og 100 dagar. 

Kjartan Tjøsvoll sa i sin konsertanmeldelse fra Hulen, Bergen at: “...Bandets lead-gitarist stiller med et ellevilt antall pedaler sammen med en råtøff frontkvinne på vokal/gitar og en sylskarp trommis sveiser sammen en eksplosiv og spennende riffreise som tar oss langs hjemmtraktene til bla. Pixies, Paramore og Seigmenn…”

De har sluppet 6 singler til god mottakelse og flere av låtene har blitt spilt på Britiske Absolute Radio, P13, NRK Rogaland og Jærradioen. De har også vært listet på Bands of Tomorrow, NPS music, Bandrec, Stavanger Aftenblad, Radio Nova og Radio Revolt.

Om singelen “Checkmate” sa Dagsavisens Mode Steinkjer at “...Stavanger har god tradisjon for den tøffeste lyden av garasje, punk og skitten rockabilly, og Poor Bambi griper her fanen og løper fremst i toget…”

Spotify
Youtube
Instagram
Facebook
Tik Tok

Nødutgang
I krysningspunktet til indie-rock, punk, og pop, finner du Nødutgang. Et nyskapende band fra Stavanger som kjennetegnes med en intens lidenskap for ekte og drømmende lydlandskap med sine rå og svevende gitarer, melodiske trommer, og følelsesladede vokalprestasjoner. På kort tid har bandet funnet sitt uttrykk på den alternative scenen, og slapp sin debut-singel «Sjalu» den 10. januar!

Spotify