Sibiir

Friday 25/10
21:00
Kjøp billett

Om arrangementet:

Konserten spilles i Grottene
Dører 20:00
Konsertstart 21:00
Aldersgrense 18 år eller med verge
Event på Facebook

SIBIIR til Folken!

Med sin sømløse blanding av metal og mørk hardcore, har SIBIIR definitivt satt spor etter seg de relativt få årene de har holdt på. Kjent som en kraftpakke av et liveband har de trukket fulle hus både her til lands og ute i Europa, spilt festivaler som Roskilde, Øya, Wacken, Tons of Rock, Summer Breeze, Rockharz og Reload, turnert Europa med Kvelertak to ganger, og gjort supportjobber for band som Enslaved, END, Cult Leader og Spidergawd.

På tampen av 2016 slapp de sitt selvtitulerte debutalbum på kredlabelet Fysisk Format til kjempekritikker, før de i 2019 fulgte opp med det kritikerroste andrealbumet "Ropes" på samme plateselskap – som også ble nominert til Spellemannprisen i kategorien Metal.

14. juni 2024 kommer bandets tredje fullengder “Undergang” ut, også denne gangen på norske Fysisk Format, og de første smakebitene lover virkelig godt. Plata, som bandet selv beskriver som sin beste hittil, er spilt inn med Ruben Willem (Haust) i Caliban Studios Storsjøen – og nå er de endelig klare for å igjen innta scener i både inn- og utland og levere et forrykende liveshow. Hold fast!

Det kan forekomme bruk av strobelys og scenerøyk på konserter på Folken.